Povrat i raskid ugovora

Imate pravo na povrat robe u roku od 15 radnih dana po primitku pošiljke bez navođenja razloga povrata.
ZAMIJENA
Za zamjenu robe, potrebno je poslati zahtjev na email adresu unichrom.osijek@gmail.com .
Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla, te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nekorišten i neoštećen.
Artikl je potrebno vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži dodatno zapakiranoj u paket, poželjno u kutiji u kojoj ste primili paket.
Prilikom vraćanja naručenog artikla na našu adresu trošak poštarine snosi kupac.
POVRAT (ukoliko želite povrat novčanih sredstava).
Povrat kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je najavljen jednostrani raskid ugovora (mailom ili u sklopu paketa za povrat).
Prilikom povrata obavezno ispuniti obrazac za zamjenu koji je stigao uz račun ili isti ponovo preuzmite putem linka jednostrani raskid ugovora.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Ukoliko je Vaša narudžba plaćena karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun.
Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nekorišten i neoštećen.

Zamjena robe se može izvršiti kurirskom službom.
Napominjemo da je kurirskoj službi potrebno okvirno 3 radna dana za prijevoz paketa u svakom smjeru, te molimo za strpljenje dok obradimo Vaš zahtjev za zamjenu ili povrat.

Zatvori
Cijena
Kategorije
Proizvod Boja
Površina prostora
Učinak grijanja kW
Učinak hlađenja kW
Wi-Fi upravljanje