SERVIS KLIMATIZACIJE I GRIJANJA ZA CIJELU HRVATSKU

Najpouzdanija smo tvrtka za servis klima uređaja

Osnovan 1995.godine, Unichrom pruža vam profesionalnu uslugu, konkurentne cijene i garanciju za svaki popravak ili montažu klima uređaja koji preuzmemo. Ako vam se klima uređaj pokvari usred ljeta, Unichrom vam stoji na raspolaganju svaki dan, kako bi vam se brzo vratila udobnost. Ovlašteni smo serviser i instalater za  Mitsubishi, Gree, Toshiba, Fujitsu, Midea, Korel, Azuri, …

Montaža klima uređaja

20 godina iskustva

Poslovnice u cijeloj Hrvatskoj

Besplatna procjena

Zašto nas trebate?

Kad se vaš klima uređaj pokvari, uvjeti u domu mogu biti strašno neugodni. Svi se znoje i postaju frustrirani. Ali što je još važnije, popravci mogu biti vrlo skupi.

Vaš klima uređaj treba povremeno servisirati. Zamislite to kao automobil. I automobilu je potrebno održavanje da bi bolje radio. Servisiranje može produžiti vijek klima uređaja i za 40%!

Montaža klima uređaja - Hrvatska

Zašto biste trebali koristiti naše usluge?

Velika šansa za prestanak rada vašeg klima uređaja je sredinom ljeta. Upravo tada, kada vam je klima uređaj najpotrebniji, klima prestane s radom. Evo zašto biste trebali koristiti Unichromove usluge servisa i održavanja klima uređaja.

1. Učinkovitost na vrhuncu Kontaktirajte nas online ili nas nazovite na 0992585678 . i dogovorite servis uređaja. U kontaktu ćemo dogovoriti vrijeme koje vam odgovara kako bismo izvršili servis. Redoviti servis će osigurati optimalan rad klima uređaja, čime mu se produžuje vijek trajanja i smanjuje se potrošnja električne energije u kućanstvu.

2. Udobnost je neizbježna
Kada vaš klima uređaj radi optimalno, neprimjetno održava zadanu temperaturu i čini da se ugodno osjećate tijekom cijelog ljeta.

3. Manje je više
Što ranije trebate provjeriti rad svog klima uređaja kako biste se zaštitili od hitnih poziva u najnezgodnije vrijeme. Naše usluge pomoći će vam da na vrijeme otkrijete probleme. Ovaj postupak je jeftin i čuva vas od skupih popravaka. 

Kada biste trebali nazvati naš tim

Servisi klima uređaja produžuju njihov životni vijek. Međutim, postoje znakovi da vaš klima uređaj ne radi ispravno. Evo kada biste trebali kontaktirati Unichrom.

  • Klima uređaj često se sam uključuje i isključuje.
  • Cijev rashladne tekućine i vanjski ventil često se smrzavaju.
  • Došlo je do curenja vode.
  • Klima uređaj radi neprekidno, bez pauze

Vjerujte našem procesu

UNICHROM se neprestano razvija i napreduje kako bi postao bolji. Naš je tim upoznat sa svim tehničkim znanjem i iskustvom vezanim uz usluge klimatizacije.

Također, obavljamo sve po dogovoru, brzo i efikasno. S nama dobivate usluge klimatizacije po konkurentnim cijenama.

UNICHROM vjeruje u pružanje najboljeg za naše klijente, zato naš tim zapošljava iskusne i obrazovane stručnjake bez konkurencije.

Jeste li spremni odabrati najbolje rješenje klimatizacije za vaš dom?
Nazovite nas na 099 258 5678 i naručite svoj termin.

Excellent
Based on 8 reviews
toni rudec
toni rudec
2022-02-20
Igor je zaista profesionalno ugradio klimu u čepinu, montaža klime je bila vrlo čista i uredna. Dečki su vrlo komunikativni i zaista imaju visoku razinu znanja. Svaka preporuka.
Denis Cota
Denis Cota
2022-02-18
Montaža klime je odrađena vrlo profesionalnk i uredno. Igor je vrlo kulturan i uredan, vidi se da ima vrlo veliku razinu znanja, dao nam je savjete koji su zaista puno pomogli.Svaka preporuka.
Drago Buha
Drago Buha
2022-02-18
Montaža klime u Osijeku je prošla savršeno. Čistoća i urednost, brzina instalacije, povoljna cijena, sve stvari za preporuku. Dogovorili smo se za ugradnju za dva dana i Igor je ispoštovao dogovor. Svaka pohvala i Igora zaista preporučujem!
Kresimir Ilic
Kresimir Ilic
2022-02-11
Profesionalno,brzo dogovoreno i odradjeno. Sto se konkurencije tice...dali su najbolju cijenu i najbrzi rok za odraditi posao.
BlazoTheGamer 34
BlazoTheGamer 34
2022-02-04
Montaža klima uređaja u Osijeku je odrađeno savršeno. Vrlo čisto, uredno i pedantno. Za svaku pohvalu i preporuku.
blanka meter
blanka meter
2021-12-12
Uljepšao si mi život ?, savrseno hladi, savršeno grije, HVALA
MihhA
MihhA
2021-11-29
Montaža klima uređaja u Osijeku je odlično napravljena, pedantno i kvalitetno. Prodaja klima uređaja je bila zaista povoljna, i u roku dva dana je već bila dogovorena ugradnja klima uređaja u Osijeku što je prava rijetkost. Sve pohvale i preporuke...
BlaZZo _
BlaZZo _
2021-11-28
Ugradnju klime u Osijeku su mi odradili zaista kvalitetno, pedantno, klima za grijanje zagrije prostore već za desetak minuta, također je servis drugog klima uređaja u Tenji odrađen odlično, klima sad puno bolje radi i puno jače puše. Midea se pokazala kao najbolji izbor klime za grijanje, iako sam ja više bio za Gree i Mitsubishi. Od mene samo najbolje preporuke!

Područja koja pokrivamo

Sjedište: Ul. Ivana Gundulića 216, 31000, Osijek. 
Poslovnica Split: Lovački put 6, 21000, Split.
Poslovnica Stanići: Stanići I 8, 21310, Stanići.
Poslovnica Sinj: Brnaze 459, 21230, Brnaze.
Poslovnica Makarska: Vukovarska ul. 30, 21300, Makarska.
Poslovnica Vukovar: Zagorska 13, 32000, Vukovar.
Poslovnica Vinkovci: Ul.
Vijenac Jakova Gotovca 17, 32100, Vinkovci
Poslovnica Đakovo: Ul.
Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 30, 31400, Đakovo
Poslovnica Našice: Ul.
kralja Zvonimira 54, 31500, Martin
Poslovnica Slavonski Brod: Ul.
Mirka Turčinovića 28, 35000, Slavonski Brod

Da li ste spremni zakazati servis klima uređaja?

Zatvori
Cijena
Kategorije
Proizvod Boja
Površina prostora
Učinak grijanja kW
Učinak hlađenja kW
Wi-Fi upravljanje