MONTAŽA KLIMA UREĐAJA ZA GRIJANJE I HLAĐENJE

Brza i profesionalna montaža klima uređaja, besplatna procjena - Hrvatska

Montaža klima uređaja: Unichrom instalira klima uređaje najbolje kvalitete na području cijele Hrvatske. Naši serviseri pomoći će vam u odabiru savršenog klima uređaja za vaš dom. Stojimo iza svake naše instalacije sa 100%-tnim jamstvom. Ovlašten smo servis za Mitsubishi, Fujitsu, Gree, Toshiba, Midea, Korel, Hyundai, AUX,…

Montaža klima uređaja

20 godina iskustva

Poslovnice u cijeloj Hrvatskoj

Besplatna procjena

Potrošnja električne energije s klimom za grijanje: samo 1 EURO za 10 sati!

Spremni za Budućnost: Klima za Grijanje – Ekonomično i Ekološki Održivo Rješenje!

Vrijeme je da razmislite o grijanju na potpuno novi način. Plin se zatvara svim domaćinstvima u EU do kraja 2027. godine (“Fit for 55”). Što to znači za vas? Znači da je vrijeme za prelazak na napredniju i održiviju opciju – klima uređaj za grijanje.

✔️ Ekonomično Grijanje: Klima uređaji za grijanje su ekonomični, pružajući uštedu na dugoročnom računu za energiju. Zaboravite na visoke račune za plin – klima će vas grijati po pristupačnijoj cijeni.

✔️ Brza Instalacija: Ne morate čekati mjesecima na instalaciju. Klima uređaji se brzo postavljaju, pružajući vam udobnost u tren oka.

✔️ Svestranost: Klima uređaji nisu samo za grijanje. Ljeti se pretvaraju u učinkovite rashladne uređaje, čineći ih investicijom u cijelu godinu.

✔️ Ekološka Osjećajnost: Odlazak od plina prema klima uređajima za grijanje znači smanjenje emisija štetnih plinova. Brinete o okolišu? Klima uređaji su ekološki prihvatljivo rješenje.

Nemojte čekati da vas zatvaranje plina iznenadi. Sada je pravo vrijeme za planiranje budućnosti vašeg doma. Kliknite “Zatraži Ponudu” i otkrijte kako klima uređaj može uštedjeti novac, smanjiti vaš ekološki otisak i osigurati toplinu i udobnost za vas i vašu obitelj. Pravite promjenu prema ekonomičnom i ekološki osviještenom grijanju. Vaš dom zaslužuje najbolje!

Vrhunski brendovi koje prodaje Unichrom:

I više….

Cijena

Unichrom ima najbolje cijene za najpopularnije marke klima uređaja. Kontaktirajte nas danas za besplatnu procjenu.

Glavni čimbenici koji utječu na cijenu

SEER ocjena jedinice: Ocjena SEER govori o energetskoj učinkovitosti klimatizacijskog sustava pri grijanju ili hlađenju. Sustavi visoke učinkovitosti su uvijek skuplji, ali dugoročno mogu uštedjeti puno više novaca što je velika prednost.

Veličina klima uređaja: Vaš dom ima jedinstven izgled i veličinu. Klima uređaj koji kupujete mora biti točno određene veličine i pozicije montiranja. Naš servisni tehničar pomoći će vam u odabiru klima uređaja kako bi se osigurala maksimalna ušteda tijekom cijelog životnog vijeka.

Instalacija cijevi: Cijevi se mogu postaviti podžbukno, ukoliko je riječ o objektima u izgradnji, ili nadžbukno, ukoliko je objekt završen i potrebno je postavljanje kanalica. Naš servisni tehničar će s vama porazgovarati o svim opcijama, kako biste pronašli najbolje moguće rješenje.

Znakovi da trebate novi klima uređaj

Klima uređaj vam je star 10-14+ godina: Temperature tijekom ljeta u Hrvatskoj su sve više i postaju sve veći izazov radu klima uređaja. Prema našem iskustvu, prosječni vijek klima uređaja u Hrvatskoj kreće se od 10 do 14 godina.

Klima uređaj stalno se kvari: Ako vaš uređaj zahtjeva stalne popravke, onda je na kraju svog životnog vijeka.

Rastu vam računi za električnu energiju: Stare jedinice su prilično neučinkovite u odnosu na nove invertere, te povećavaju račune za struju.

Montaža klima uređaja - Hrvatska

Montaža klima uređaja, iskustvo Unichroma

1. Zatražite besplatnu procjenu Kontaktirajte nas online ili nas nazovite na 0992585678 i dogovorite besplatnu procjenu montaže klima uređaja. U kontaktu ćemo dogovoriti vrijeme koje Vam odgovara kako bismo izvršili procjenu i dati vam ponudu.

2. Primite dolazni poziv
Na putu prema Vašem domu nazvat će vas naš tehničar kako biste točno znali kada dolazi.

3. Dobit ćete sve opcije klima uređaja i cijene 
Kad tehničar dođe, razgovarat će s Vama o potrebama koje imate i napravit će izračun kako bi odredio idealan uređaj za Vas. Saznat ćete cijene kompletne montaže i uređaja, kako ne bi došlo do nesporazuma.

4. Montaža za 24h
Montažu nastojimo izvršiti unutar 24 sata od postignutog dogovora. Ukoliko to nije moguće, tada se dogovaramo s Vama za prvi slobodni termin..

5. Podijelite svoje povratne informacije s nama
Pitat ćemo Vas jeste 100% zadovoljni ugradnjom. Ako niste, javite nam i ispravit ćemo onako kako treba biti.

Znakovi da trebate novi klima uređaj

Montaža klima uređaja

Ponosimo se tradicijom vrhunske usluge i visoke vrijednosti koju pružamo dugi niz godina. Fokusirani smo na rad, pošten odnos, čistoću i urednost, a iznimna usluga garantirana je svakom kupcu, svaki dan. Godine napornog rada omogućile su nam dobivanje ovlaštenja za servise i instalacije najkvalitetnijih marki klima uređaja.

Excellent
Based on 8 reviews
toni rudec
toni rudec
2022-02-20
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Igor je zaista profesionalno ugradio klimu u čepinu, montaža klime je bila vrlo čista i uredna. Dečki su vrlo komunikativni i zaista imaju visoku razinu znanja. Svaka preporuka.
Denis Cota
Denis Cota
2022-02-18
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Montaža klime je odrađena vrlo profesionalnk i uredno. Igor je vrlo kulturan i uredan, vidi se da ima vrlo veliku razinu znanja, dao nam je savjete koji su zaista puno pomogli.Svaka preporuka.
Drago Buha
Drago Buha
2022-02-18
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Montaža klime u Osijeku je prošla savršeno. Čistoća i urednost, brzina instalacije, povoljna cijena, sve stvari za preporuku. Dogovorili smo se za ugradnju za dva dana i Igor je ispoštovao dogovor. Svaka pohvala i Igora zaista preporučujem!
Kresimir Ilic
Kresimir Ilic
2022-02-11
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Profesionalno,brzo dogovoreno i odradjeno. Sto se konkurencije tice...dali su najbolju cijenu i najbrzi rok za odraditi posao.
BlazoTheGamer 34
BlazoTheGamer 34
2022-02-04
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Montaža klima uređaja u Osijeku je odrađeno savršeno. Vrlo čisto, uredno i pedantno. Za svaku pohvalu i preporuku.
blanka meter
blanka meter
2021-12-12
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Uljepšao si mi život ?, savrseno hladi, savršeno grije, HVALA
MihhA
MihhA
2021-11-29
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Montaža klima uređaja u Osijeku je odlično napravljena, pedantno i kvalitetno. Prodaja klima uređaja je bila zaista povoljna, i u roku dva dana je već bila dogovorena ugradnja klima uređaja u Osijeku što je prava rijetkost. Sve pohvale i preporuke...
BlaZZo _
BlaZZo _
2021-11-28
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Ugradnju klime u Osijeku su mi odradili zaista kvalitetno, pedantno, klima za grijanje zagrije prostore već za desetak minuta, također je servis drugog klima uređaja u Tenji odrađen odlično, klima sad puno bolje radi i puno jače puše. Midea se pokazala kao najbolji izbor klime za grijanje, iako sam ja više bio za Gree i Mitsubishi. Od mene samo najbolje preporuke!

Područja koja pokrivamo

Sjedište: Ul. Ivana Gundulića 216, 31000, Osijek. 
Poslovnica Split: Lovački put 6, 21000, Split.
Poslovnica Stanići: Stanići I 8, 21310, Stanići.
Poslovnica Sinj: Brnaze 459, 21230, Brnaze.
Poslovnica Makarska: Vukovarska ul. 30, 21300, Makarska.
Poslovnica Vukovar: Zagorska 13, 32000, Vukovar.
Poslovnica Vinkovci: Ul.
Vijenac Jakova Gotovca 17, 32100, Vinkovci
Poslovnica Đakovo: Ul.
Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 30, 31400, Đakovo
Poslovnica Našice: Ul.
kralja Zvonimira 54, 31500, Martin
Poslovnica Slavonski Brod: Ul.
Mirka Turčinovića 28, 35000, Slavonski Brod

Da li ste spremni zatražiti svoju besplatnu
procjenu montaže klima uređaja?

Zatvori
Cijena
Kategorije
Proizvod Boja
Površina prostora
Učinak grijanja kW
Učinak hlađenja kW
Wi-Fi upravljanje