fbpx
Unichrom logo

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Vaš ugođaj, naš prioritet!

 

Više od 25 godina tradicije!

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Više od 25 godina tradicije!

Vodoinstalacije

Zaštopane cijevi I pucanje starih cijevi od danas za vas mogu postati prošlost.
Unichrom djeluje na području istočne Hrvatske I Dalmacije, oduševljava kupce od Iloka do Dubrovnika. Uz našu široku pokrivenost, imamo dovoljno tehničara I vozila na raspolaganju 24/7. Za vas to znači brzu, prikladnu, profesionalnu uslugu za sve potrebe za klimatizacijom, grijanjem ili vodovodom.

Vodoinstalaterski radovi su cjeloviti radovi ili intervencije na dovodnim i odvodnim instalacijama u objektu ali i van njega. Vodoinstalaterski radovi se odnose na spajanja na priključak, montažu sanitarija te puštanja u pogon sustava. Pri tome se koriste provjereni i u svijetu poznati sustavi vrhunske kvalitete.

Vodoinstalaterski radovi obuhvaćaju sljedeće usluge
 • vanjske i unutarnje priključke
 • kompletnu vanjsku i unutarnju izvedbu do montaže sanitarija

Veliko iskustvo ne dozvoljava pogreške pri izboru materijala i sistema koji se instaliraju, tako da možete biti sigurni u kvalitetu materijala, kao i u vrhunskiu izvedbu. Nudimo samo vrhunsku kvalitetu materijala, opreme i radova. Uz maksimalnu profesionalnost krasi nas visoka korektnost izbrušena tokom svih godina rada, što je i Vama garancija da ste izborom ove firme izabrali pravog partnera za svoje potrebe.

Dugogodišnjim i kvalitetnim radom te stečenim iskustvom na izvođenju i održavanju instalacija vodovoda i kanalizacije u objektima različitih namjena, u različitim urbanim uvjetima, koristeći pritom najmoderniju tehnologiju renomiranih proizvođača, stekli smo povjerenje naših klijenata.

U našoj su ponudi izvedbe slijedećih vodoinstalaterskih radova:
 • Postava instalacija vodovoda i kanalizacije u objekte
 • Cjelokupno preuređenje kupaonica i sanitarnih prostora
 • Redovno održavanje instalacija vodovoda i kanalizacije
 • Odštopavanje odvoda specijalnim strojem
 • Izrada kućnog priključka na gradski vodovod i kanalizaciju
 • Postava i održavanje hidroforskih postrojenja i dubinskih pumpi do 150 m dubine
 • Postava i održavanje hidrantskih vodova i protupožarne instalacije
 • Ugradnja i održavanje kanalizacijskih pumpi i prepumpnih stanica
 • CCTV inspekcija i snimanje odvodnih instalacija

Osim izrade vodovodnih i kanalizacijskih instalacija u novogradnji, nudimo Vam i popravak onih već postavljenih, te montažu svih vrsta sanitarija. Instalacije vode izrađujemo od pocinčanih, bakrenih, i plastičnih cijevi ( pex –a). Veliko iskustvo ne dozvoljava pogreške pri izboru materijala i sistema koji se instaliraju, tako da možete biti sigurni u kvalitetu materijala, kao i u vrhunsku izvedbu.

RADOVE IZVODIMO KVALITETNO I U DOGOVORENOM ROKU

Unichrom nudi vrhunsku kvalitetu i najbolje materijale.
 

Postavljanje cijevi vodnih instalacija

Postavljanje cijevi temelj je vodnih instalacija. Kvalitetne cijevi postavljene od strane stručnjaka služit će vas dugo i pouzdano, bez obzira radi li se o prvom postavljanju ili zamjeni postojećih cijevi. Zamjena starih i dotrajalih olovnih cijevi koje nije rijetkost naći u starijim kućama i zgradama čest je zahvat koji radimo. Postavljanje cijevi u pravilu je posao koji stvara i buku i prašinu, a ako je u pitanju zamjena cijevi, i razbijanje pločica. Svaki pravi majstor vodoinstalater i sam vodi računa da postupak postavljanja bude što pažljivije odrađen. Tijekom više od dva desetljeća rada obavili smo brojne uspješne radove postavljanja i zamjene svih vrsta cijevi u kućanstvu, o čemu svjedoče naši dugogodišnji klijenti.

Postavljanje odvodnih cijevi

Postavljanjem odvodnih cijevi povezuje se odvod vode iz vašeg doma s kanalizacijskom mrežom. Cijevi koje se koriste za odvodnju u pravilu su otporne na većinu toga što se u njima može naći, uključujući razne vrste kemikalija, kiseline i sl.

Postavljanje cijevi za kanalizaciju

Postavljanje kanalizacijskih cijevi u kući najčešće se radi uz postavljanje vodovodnih cijevi, no to nije nužno uvijek slučaj, primjerice, kad je u pitanju zamjena cijevi. Postavljanje vanjskih kanalizacijskih cijevi radi se kako bi se kućni odvod vode spojio s kanalizacijskom mrežom. Ove cijevi postavljaju se u zemlju, na dubinu gdje se ne mogu smrznuti, otprilike 1.2 do 1.5 m. Pravilno polaganje cijevi je ključno uz pravilan uz nagib i pad kanalizacije. Metalne cijevi svakako se pritom zaštite od korozije. Zatrpavanje cijevi također je potrebno izvesti vrlo pažljivo kako ne bi došlo do njihovog oštećenja pritom.

Postavljanje cijevi centralnog grijanja

Postavljanje cijevi centralnog grijanja radimo u vašem domu uz maksimalni standard sigurnosti i kvalitete te osiguravamo da vaš dom bude opremljen kvalitetnom instalacijom grijanja i, sukladno tome, i toplinom u hladnijim mjesecima. Grijanje može imati više različitih izvora, poput peći ili bojlera. Također može imati i različite načine izvedbe, kao što su sistem radijatora ili, primjerice, podno grijanje. Neovisno o tome, svaka cijev grijanje zahtijeva kvalitetnu cirkulaciju, zbog čega je nužno da cijevi budu postavljene stručno, pažljivo i efikasno.

X