fbpx
Unichrom logo

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Vaš ugođaj, naš prioritet!

 

Više od 25 godina tradicije!

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Više od 25 godina tradicije!

Klimatizacija

Saznajte više o našim uslugama postavljanja, održavanja i servisiranja klimatizacijskih uređaja!
Unichrom djeluje na području istočne Hrvatske I Dalmacije, oduševljava kupce od Iloka do Dubrovnika. Uz našu široku pokrivenost, imamo dovoljno tehničara I vozila na raspolaganju 24/7. Za vas to znači brzu, prikladnu, profesionalnu uslugu za sve potrebe za klimatizacijom, grijanjem ili vodovodom.

Standard života i klimatske promjene su uvjetovali da je klima uređaj postao nezaobilazni dio života i rada čovjeka današnjice. Tako “umjetna klima” postaje osnovni čimbenik za udovoljenje sve većih zahtjeva za stvaranje najoptimalnijeg klimatskog okruženja u stanovanju i radu. Unichrom montira samo vrhunske svjetske klima uređaje za koje pružamo višegodišnje jamstvo.

Od niza različitih tipova i izvedbi klimatizacijskih sustava (split uređaji, prozorski, specijalizirani kanalski, podno-stropni, kazetni, inverterski uređaji – inverteri), a ovisno o Vašim zahtjevima i namjeni prostora u koji se sustav instalira, preporučit ćemo vam najbolje rješenje za Vas. U pravilu većina uređaja omogućava grijanje, hlađenje i odvlaživanje. Za vrhunske uređaje i sisteme Vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i servis istih. Redovnim servisiranjem klima uređaja ugrađenih od strane naših montažera, korisnici naših usluga će uređajima i sistemima produžiti vijek kvalitetnog rada, što će Vas poštedjeti nepotrebnih kvarova koji iziskuju troškove, gubitak vremena…

Suvremeni klima uređaji prilagođeni su životnim potrebama i potrebama rada korisnika. Pružaju maksimalni komfor. Njima se jednostavno rukuje i jednostavno se održavaju. Osiguravaju optimalne uvjete za ugodan boravak u prostoru.

Zadovoljavaju tehnološke, zdravstvene i ekološke kriterije,
nabrojit ćemo neke:
  • mala potrošnja energije
  • bešuman rad
  • mikrofilteri za filtraciju prašine, peludi i grinja
  • primjena ekološkog freona
  • daljinski upravljač s LCD displayom s mogućnosti programiranja
  • jednostavan odabir načina rada: (hlađenje, grijanje, odvlaživanje )
  • oblikom i dimenzijama lako uklopivi u prostor
U našoj se tvrtki konstantno prati i primjenjuje tehnološki napredak i proširuje se asortiman usluga.

ASORTIMANOM USLUGA I OPREME

Zadovoljavamo potrebe svih naših klijenata, a možemo pružiti vrhunsku uslugu instaliranja i servisa za sve Vaše:
“obiteljske kuće, stanove, poslovne, ugostiteljske, trgovačke i ostale prostore”.

Naša firma nudi kompletne usluge, što podrazumijeva izlazak na teren i snimanje prostora ili objekta, analiziranje i izrada troškovnika i na kraju, izvođenje radova uz isporuku opreme i instalacijskih materijala, ali po najpovoljnijim cijenama.Naša se ponuda odnosi i na zahtjevnije objekte kao što su stambene zgrade, sportske dvorane, proizvodni pogoni, hoteli, javni objekti (škole, vrtići, ambulante, domovi zdravlja) itd. Spremni smo na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da izaberete upravo ono što Vam je potrebno. Unichrom će kvalitetnom izvedbom i savjesnim servisiranjem učiniti da se ubrojite među tisuće naših zadovoljnih klijenata.

Unichrom ima veliko, dugogodišnje znanje u ugradnji stambenih i poslovnih klimatizacijskih uređaja, prilagođenih potrebama i željama naših kupaca. Uz Unichrom možete biti sigurni da je vrhunska profesionalna usluga popravka uvijek dostupna, kako bismo vam mogli hitno popraviti i pokrenuti postojeći sustav. Nikad ne podcjenjujte važnost redovitog održavanja. Učinkoviti sustav smanjuje troškove, vodi do duljeg životnog vijeka vašeg uređaja i štiti vaše vrijedno ulaganje.

* Ukoliko želite saznati više o našim uslugama servisiranja i montaži klima uređaja, *
kliknite na jednu od dvije ponuđene usluge!
X