fbpx

Grijanje

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Vaš ugođaj, naš prioritet!

 

Više od 25 godina tradicije!

Stručnjaci za klimatizaciju,
grijanje i vodovod

Više od 25 godina tradicije!

Grijanje

Saznajte više o našim uslugama postavljanja, održavanja i servisiranja centralnog grijanja!
Unichrom djeluje na području istočne Hrvatske I Dalmacije, oduševljava kupce od Iloka do Dubrovnika. Uz našu široku pokrivenost, imamo dovoljno tehničara I vozila na raspolaganju 24/7. Za vas to znači brzu, prikladnu, profesionalnu uslugu za sve potrebe za klimatizacijom, grijanjem ili vodovodom.

U instaliranju sustava za centralno grijanje koristimo opremu renomiranih proizvođača poput Vaillanta, Buderusa, Weismanna, Boscha.

Trendovi i standardi

Trendovi i standardi na području instaliranja centralnih grijanja nude niz mogućnosti kako bi svatko mogao pronaći najbolji način izvedbe i najbolji sustav primjeren mogućnostima, potrebama klijenta i rješenja koje nudi najnovija tehnologija, oslonjena na provjerenu kvalitetu.

Investicije

Kako se radi o osjetljivoj investiciji, financijski faktor je vrlo bitan. Stoga će dobro poznavanje svih mogućih varijanti i različitih sustava i proizvođača, dovesti do toga da za najoptimalniju cijenu, primjereno Vašim uvjetima, dobijete najbolje grijanje. U ponudi su tako izvedbe centralnih grijanja na sve vrste energenata (kruto gorivo, tekuće gorivo, plin…). Usluga također uključuje pomoć pri izboru opreme.

NAJVIŠA RAZINA KVALITETE RADOVA JE ZAJAMČENA.

Instaliranje se centralnih grijanja odnosi na sve vrste namjena prostora ili objekta: od obiteljskih kuća, stanova, stambenih zgrada,
poslovnih, proizvodnih prostora i hala, objekata javne namjene (škole, vrtići, bolnice, poslovne zgrade…) urbanih vila i turističkih objekata.
 

BOJLERI

Nudimo KOMPLETE plinskih bojlera za grijanje i toplu vodu, velike i male prostore proizvođaća Bosch i Vaillant.

Plinski bojleri iz Boscha i Vaillanta na raspolaganju su u različitim varijantama. Bez obzira birate li plinsko grijanje na osnovi najmodernije kondenzacijske tehnologije ili dokazane konvencionalne tehnologije, oba su izbora na raspolaganju kao uređaji za zidnu montažu ili kao podni samostojeći uređaji. Za etažni stan, jednoobiteljsku ili višeobiteljsku kuću, kao i za veliko stambeno naselje ili poslovni objekt.

Ukoliko imate dimnjak na kojeg možete priključiti vaš novi plinski bojler prije odluke o kupnji potrebno je pozvati lokalnog dimnjačara kako bi provjerio ispravnost i funkcionalnost istog te provjerio uvijete za rad u prostoriji u kojoj će se nalaziti novi uređaj. Ukoliko su minimalni uvijeti zadovoljeni dimnjačar izdaje pozitivni nalaz na osnovu kojeg se kasnije vrši ovlaštena montaža i puštanje u pogon uređaja.

PODNO GRIJANJE

Podnim grijanjem kao jednim od najpopularnijih oblika grijanja danas, postiže se ugodnost, efikasnost, estetska privlačnost i zdravstvena prihvatljivost. Grijaći kablovi primjenu nalaze u izvedbi sustava podnog grijanja, topljenju prilaza, šetnica i drugih platformi, sprječavanju smrzavanja, održavanju temperature, tečnosti tekućina i drugom. Regulacijski asortiman je od danskog proizvođača OJ electronics, a grijaći kablovi i mrežice američkog proizvođača Conergy Solutions.

KOTLOVI NA PELETE I KRUTA GORIVA

U ponudi imamo široki asortiman čeličnih i lijevano željeznih toplovodnih kotlova, različititog toplinskog učina od 14 do 110 kW predviđeni su za loženje krutim gorivom, peletima, uljem ili plinom. Namijenjeni su grijanju od najmanjih pa do velikih objekata bilo kao osnovni izvor topline ili, što je danas sve češći slučaj, kao alternativni izvor. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova.

BOSCH

Nudimo cijelokupni asortiman Bosch bojlera te ostale tehinke grijanje. Za cijelokupni asortiman Bosch nudimo ugradnju i servis.

Bosch Thermotechnik GmbH predstavlja poslovno područje toplinske tehnike grupe Bosch i sa svojim je međunarodnim predstavništvima vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode koji štede resurse. Od 1. ožujka 2010. g. marka Bosch zamjenjuje marku Junkers. Bosch toplinska tehnika namjerava koristiti novu marku za daljnje povećanje svojeg asortimana energetski učinkovitih uređaja za grijanje i pripremu tople vode. Bosch bojleri su uređaji vrhunske kvalitete i iskoristivosti.

VAILLANT

Nudimo kompletni asortiman Vaillantovih proizvoda po prihvatljivim cijenama. Vaillant bojleri poznati su po svojoj kvaliteti, učinkovitosti i besprijekornom radu.

Vaillant GmbH s matičnim sjedištem u Remscheidu, SR Njemačka, ubraja se u pionire među vodećim poduzećima iz područja tehnike grijanja u Europi. Vaillant je jedina robna marka u Europi koja nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripremu potrošne tople vode koristeći sve energente: plin, ulje, struju, zeolit (zeolit-toplinska crpka), vodik (gorivne ćelije) kao i obnovljive izvore energije: solar i toplinu zemlje, vode i zraka u sustavima toplinskih crpki. Vaillant bojleri odlukuju se visokom iskoristivošću te odlićnom kvalitetom.

SOLARNO GRIJANJE

Solarni sustavi za pripremu potrošne tople vode i grijanje prostora.

Stručni odabir i ugradnja solarnih sistema naša je specijalnost. Iskustvo kojeg imamo u radu s dokazanim brandovima u toj kategoriji poput tvrtki Bosch i Vaillant pokazuje da samo dobro obavljen posao rezultira stvarnom uštedom i malim izdacima za održavanje. Korištenje solarne energije uz iskorištavanje poticaja za ugradnju dobar je način trajne uštede i pokazatelj visoke ekološke svijesti svakog tko se odluči za nju.

RADIJATORI

Proizvodači radijatora s kojima surađujemo: Roca , Lipovica , Bial

Radijatori renomiranih inozemnih proizvodača, od čeličnih i gusenih do aluminijskih, za sve namjene, maksimalne toplinske učinkovitosti. Nudimo cijeli asortiman radijatora različitog dizajna, boja i primjene. Uz moderne aluminijske radijatore, nudimo i gusene radijatore koji su idealni za montažu u starijim renoviranim prostorima, u potpunosti se uklapajuči u vrijeme u kojem je prostor nastao.

SERVIS PLINSKIH BOJLERA

Saznajte više o našim uslugama postavljanja, održavanja i servisiranja centralnog grijanja!

Servis obavljamo sa profesionalnim alatom, vrlo temeljito, pouzdano sa svim potrebnim osiguravajućim mjerama i provjerama koje treba temeljito napraviti na Vašem uređaju za vrijeme servisa, izlazak na teren u roku od 24 h!

U uslugu servisa plinskog bojlera spada:

 • dolazak na lokaciju
 • pražnjenje vode iz uređaja
 • rastavljanje uređaja
 • mehaničko čišćenje plamenika, izmjenjivača
 • kontrola, te regulacija tlaka espanzione posude
 • sastavljanje uređaja, punjenje vodom
 • odzračivanje uređaja
 • mjerenje povratnih plinova
 • puštanje u rad
 • kontrola učinkovitosti
 • kontrola funkcionalnosti uređaja.

Ukoliko je potrebno napraviti kemijsko čišćenje kamenca nadoplata u sklopu servisa iznosi samo 100,00 kn. Nadoplata za kondenzacijske bojlere iznosi 100,00 kn.

Pravilo struke je da se mali servis obavi svakih godinu dana , a veliki servis svake 2 godine , kako bi sve nesmetano i bezprijekorno radilo . Neredovitim servisiranjem uzrokujete mogućnost opasnih posljedica po život, a to je trovanje ugljičnim monoksidom i explozijom aparata, te dodatnom većom potrošnjom plina, lošim grijanjem i curenjem vode.

Nazovite i rješite instaliranje centralnog grijanja  na
najkvalitetniji način!

 

X